Losse Philips Hue Lampen aanbieding | Korting op Hue

Indien je al een set of losse Philips Hue lampen hebt, en je collectie uit wilt breiden, of gaat beginnen met deze lampen, dan kun je er ook voor kiezen om losse lampen aan te schaffen. Op het eerste gezicht lijken de lampen erg prijzig, maar je krijgt er enorm veel voor terug. Deze slimme lampen maken het leven nog makkelijker, en als je er eenmaal aan begint, wil je nooit meer andere lampen hebben. Creëer de sfeer die je wilt, door het gehele huis. Je kunt de lampen gemakkelijk met je smart device besturen en instellen. Met device bedoelen we je onder andere je smartphone of tablet. Heb jij al een starter kit en wil je jouw verzameling uitbreiden met (white ambiance) led lampen? Dat kan zeker! Bekijk hieronder de beste Philips Hue losse lampen aanbieding

Bekijk hier alle losse lampen aanbiedingen:

Om van een Philips Hue aanbieding gebruik te maken hoef je slechts op één van de bovenstaande links te klikken. Je krijgt dan alle aanbiedingen bij de desbetreffende webshop te zien. Ben je op zoek naar aanbiedingen van andere Philips Hue producten? Via het menu vind je alle producten van Philips Hue.

Verschillende losse Philips Hue Lampen

Er zijn verschillende soorten Philips Hue lampen. Al deze lampen zullen kort beschreven worden met extra informatie met waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Alle 50 Philips Hue lampen zijn aan het Philips Hue systeem aan te sluiten. De meeste mensen beginnen met het Philips Hue starterspakket en breiden deze later uit met losse lampen, slimme verlichting en LED strips.

Philips Hue White
De Hue White lampen hebben verschillende fittingen. De E serie lampen zijn voor de normale fittingen en de GU series zijn speciaal voor spotjes ontworpen. Deze lampen zijn te herkennen aan de twee-punts-fitting in plaats van de schroeffitting.

Philips Hue White and Color Ambiance
philips hue aanbieding coolblueNet als bij de Hue White, is er de E serie voor de normale fittingen en is er een GU serie gemaakt voor de spotjes. Bij de E serie heb je E14 voor de smalle fitting en E27 voor de dikke fitting.

Inmiddels zijn er al enorm veel verschillende losse lampen verkrijgbaar. Wat belangrijk is als je losse lampen gaat bestellen, is om vooraf even goed te kijken naar de fitting van de lamp. De reden hiervoor is dat je smalle fittingen hebt, dikke fittingen, maar ook GU fittingen. Dat zijn de aansluitingen met twee punten die je met een kwartslag vastdraait in de lamp.

Bekijk hier alle losse lampen aanbiedingen:

Waarom wij de Color Ambiance aanraden

Als je liefhebber bent van bijvoorbeeld de Sauna, dan ken je misschien de sauna met verschillende kleuren licht wel. De warmte en kleuren van het licht kunnen goed zijn voor je gemoedsrust. Je kunt de juiste sfeer creëeren waar je aan toe bent. Alleen in de verschillende wittinten kun je bijvoorbeeld al koel daglicht of ontspannend warm wit licht creëeren. Maak de lampen groen om te ontspannen of een natuurlijk effect te creëeren, en maak de lampen rood als je wat kracht kunt gebruiken.

Kleur van de lampen

Met de Philips Hue kleuren lampen kun je meer dan 16 miljoen kleuren kiezen. Er is daarom altijd wel een kleur die aansluit bij jouw stemming. en met 1600 lumen he boe een enorm hoge lichtopbrengst. De meest lampen van Philips Hue zijn ook nog eens enorm zuinig. Zo hebben de meeste lampen een A+ Label. Ook kun je jouw smart home zo slim maken, dat de lampen automatisch aan gaan als je thuis komt en automatisch weer uitgaan als je het huis verlaat.

Hoe gebruik je de losse Philips Hue Lampen?

De lampen zijn super gemakkelijk in gebruik. Het enige dat je hoeft te doen, is de oude lamp verwijderen, en de Hue lamp in de fitting te draaien. Vervolgens kun je de lampen bedienen met behulp van de Philips Hue Bridge en is het mogelijk om het licht te dimmen met de applicatie of met de Philips Hue Dimmer. Ook kun je je favoriete lichtinstellingen gebruiken door een knop op de Philips Hue Tap in te stellen met de desbetreffende instelling. Wil je dat de lampen automatisch aanspringen? Maak dan gebruik van de Philips Hue Motion Sensor.

De lampen van Philips Hue gaan tot 15.000 uur mee. Dit betekend dat een lamp ruim 600 dagen non-stop kan branden. De lampen van Hue zijn dan ook van hoge kwaliteit.

Via de Philips Hue app is het mogelijk om de lampen na eigen smaak in te stellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eigen tijdschema’s en kleurschema’s aan te maken. Ook is het mogelijk om elke lamp anders in te stellen.

Waar kan je losse Philips Hue Lampen aanschaffen

De Losse verlichting is te koop bij verschillende webwinkels. Webwinkels die vaak een leuke aanbiedingen hebben voor deze sfeerverlichting zijn Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Voor meer informatie over de huidige aanbiedingen en over de aanbieders zelf, kun je op de linkjes van de desbetreffende webshop drukken. Je krijgt dan nieuwe informatie te zien.

In de Philips Hue starterkit zitten een paar lampen, maar de volgende stap is wel echt om losse lampen aan te schaffen. Zo kun je precies kiezen hoeveel lampen je nodig hebt of aan wilt passen zodat je ze via je mobiel kunt besturen.

Hey Google, doe het licht aan!

Tegenwoordig kun je jouw lampen zelfs besturen met je stem. Je hebt tegenwoordig de Friends of Hue. Dit zijn apparaten die kunnen samenwerken met jouw Smart verlichting. Combineer je lampen

Beoordeel de losse Philips verlichting, zodat andere bezoekers de juiste keuze maken

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn hoe jullie deze geweldige verlichting ervaren, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van de losse Hue lampen. Help je mee door een beoordeling achter te laten? Dit kan binnen enkele seconden door op een ster te klikken. Hoe meer sterren je geeft, hoe beter je dit product vindt.

Extra korting tijdens Black Friday

Ben je op zoek naar de beste aanbiedingen, dan kun je gebruik maken van Black Friday korting. Black Friday wordt ieder jaar steeds bekender, en dat is te merken aan alle bedrijven die ieder jaar met mooie aanbiedingen komen. Black Friday komt oorspronkelijk overgewaaid uit Amerika en is de eerste vrijdag na Thanksgiving. Vervolgens kun je het hele weekend van de beste aanbiedingen en leukste acties profiteren. De kans is groot dat Philips ook met leuke aanbiedingen komt voor de Philips Hue. De tijd van het jaar breekt aan om jouw huis helemaal af te maken en in te richten zoals jij dat wil!

Bekijk alle Philips Hue accessoires: Philips Hue Bridge, Philips Hue Dimmer, Philips Hue Motion Sensor, Philips Hue Tap, Philips Hue Wandschakelaar

Bekijk alle Philips Hue lampen: Philips Hue Starterpakket, Philips Hue White and Color, Philips Hue e14, Philips Hue e27, Philips Hue gu10, Philips Hue Hanglamp, Philips Hue Plafondlamp, Philips Hue Wandverlichting, Philips Hue Staande lampen, Philips Hue Spots, Philips Hue Tafellampen, Philips Hue Badkamer lampen, Philips Hue Tuinlamp, Philips Hue Lightstrip, Philips Hue Phoenix

Bekijk Philips Hue aanbiedingen bij: Philips-Hue.com ,Bol.com, Coolblue, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Philips Hue aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Philips Hue aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Philips Hue aanbieding?

Er wordt gemiddeld €30 bespaard door gebruik te maken van een Philips Hue aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Philips Hue bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Philips Hue aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Hue aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.