Losse Philips Hue Lampen

Losse Philips Hue lampen in de aanbieding

Indien je al een set of losse Philips Hue lampen hebt, en je collectie uit wilt breiden, of gaat beginnen met deze lampen, dan kun je er ook voor kiezen om losse lampen aan te schaffen. Op het eerste gezicht lijken de lampen erg prijzig, maar je krijgt er enorm veel voor terug. Deze slimme lampen maken het leven nog makkelijker, en als je er eenmaal aan begint, wil je nooit meer andere lampen hebben. Creëer de sfeer die je wilt, door het gehele huis. Je kunt de lampen gemakkelijk met je smart device besturen en instellen.

Bekijk hier alle losse lampen aanbiedingen:

Om van een Philips Hue aanbieding gebruik te maken hoef je slechts op één van de bovenstaande links te klikken. Je krijgt dan alle aanbiedingen bij de desbetreffende webshop te zien. Ben je op zoek naar aanbiedingen van andere Philips Hue producten? Via het menu vind je alle producten van Philips Hue.

Verschillende losse Philips Hue Lampen

Er zijn verschillende soorten Philips Hue lampen. Al deze lampen zullen kort beschreven worden met extra informatie met waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

Philips Hue White
De Hue White lampen hebben verschillende fittingen. De E serie lampen zijn voor de normale fittingen en de GU series zijn speciaal voor spotjes ontworpen. Deze lampen zijn te herkennen aan de twee-punts-fitting in plaats van de schroeffitting.

Philips Hue White and Color Ambiance
philips hue aanbieding coolblueNet als bij de Hue White, is er de E serie voor de normale fittingen en is er een GU serie gemaakt voor de spotjes. Bij de E serie heb je E14 voor de smalle fitting en E27 voor de dikke fitting.

Hoe gebruik je de losse Philips Hue Lampen?

De lampen zijn super gemakkelijk in gebruik. Het enige dat je hoeft te doen, is de oude lamp verwijderen, en de Hue lamp in de fitting te draaien. Vervolgens kun je de lampen bedienen met behulp van de Philips Hue Bridge en is het mogelijk om het licht te dimmen met de applicatie of met de Philips Hue Dimmer. Ook kun je je favoriete lichtinstellingen gebruiken door een knop op de Philips Hue Tap in te stellen met de desbetreffende instelling. Wil je dat de lampen automatisch aanspringen? Maak dan gebruik van de Philips Hue Motion Sensor.

De lampen van Philips Hue gaan tot 15.000 uur mee. Dit betekend dat een lamp ruim 600 dagen non-stop kan branden. De lampen van Hue zijn dan ook van hoge kwaliteit.

Via de Philips Hue app is het mogelijk om de lampen na eigen smaak in te stellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eigen tijdschema’s en kleurschema’s aan te maken. Ook is het mogelijk om elke lamp anders in te stellen.

Waar kan je losse Philips Hue Lampen aanschaffen

De Losse verlichting is te koop bij verschillende webwinkels. Webwinkels die vaak een leuke aanbiedingen hebben voor deze sfeerverlichting zijn Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Voor meer informatie over de huidige aanbiedingen en over de aanbieders zelf, kun je op de linkjes van de desbetreffende webshop drukken. Je krijgt dan nieuwe informatie te zien.

Beoordeel de losse Philips verlichting, zodat andere bezoekers de juiste keuze maken

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn hoe jullie deze geweldige verlichting ervaren, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van de losse Hue lampen. Help je mee door een beoordeling achter te laten? Dit kan binnen enkele seconden door op een ster te klikken. Hoe meer sterren je geeft, hoe beter je dit product vindt.