Philips Hue badkamerlamp aanbieding | Korting op Hue

Op deze pagina vind je een overzicht van Philips Hue producten die tegen vochtige plekken kunnen zoals de badkamer. Maak gebruik van opbouwspots, plafondlampen en wandlampen om met behulp van de Philips Hue white and color meer dan 16 miljoen kleuren te creëeren. Het Philips Hue systeem is ontworpen om alle lampen van Philips Hue met elkaar samen te laten werken. Je kunt de Hue lampen gemakkelijk bedienen via de Hue app op je Smartphone of tablet. De meeste mensen starten met de Philips Hue starterkit, maar als je jouw make up opdoet in de badkamer, dan is het handig om gebruik te maken van goede verlichting. Op onze website kun je de beste Philips Hue aanbiedingen terugvinden. Andere populaire producten zijn de Hue LED strip, losse Hue lampen, de starter kit en uiteraard nog veel meer. Wist je dat je met iedere Hue lamp tot 50.000 tinten wit licht kunt creëeren? Bekijk hieronder de beste Philips Hue badkamerlamp aanbieding van dit moment.

Bekijk hier alle Hue badkamerlamp aanbiedingen:

Philips Hue Adore opbouwspot

Philips Hue Adore opbouwspotHue Adore is de meest bekende Philips lijn als het gaat om hue lampen voor in de badkamer. Alle Philips Hue lampen uit deze serie zijn IP44 getest. Het eerste cijfer na de IP staat voor hoe goed de lamp tegen stof kan, de tweede tegen vocht. Creëer jouw persoonlijke sfeer en bekijk welke Adore producten in de aanbieding zijn. De Adore is uitgerust met een Led Lamp in ieder spotje. Standaard zijn deze lampen White Ambiance.

Specificaties
De lampen zijn van het materiaal metaal in combinatie met synthetisch. De kleur van de lampen is wit, de vorm is rond en het gewicht is 1,2 kg. De afmetingen zijn 27,5 x 25 x 12 cm (Lengte x breedte x hoogte). Deze spots hebben 3 lichtpunten en GU10 fittingen.

Philips Hue Adore Plafondlamp

Philips Hue Adore PlafondlampNaast de Hue Adore spotjes zijn er ook verschillende plafondlampen beschikbaar die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. De plafondlamp is uitgerust met gratis dimmer. Hiermee kun je draadloos je lampen bedienen als je jouw telefoon even niet bij de hand hebt.

Specificaties
Met de afmetingen van 40,7 x 40,7 x 6 cm is deze lamp heerlijk voor in de badkamer. De vorm is rond en het gewicht is 2,3 kg. De kleur van de lamp is Chroom of wit en er zit 1 lichtpunt in de lamp.

Bekijk hier alle Hue badkamerlamp aanbiedingen:

Philips Hue Adore Wandlamp

Philips Hue Adore WandlampMet deze lamp boven je spiegel, zie je werkelijk alles. Je kunt hem zo vel maken als je zelf wil. Met ruim 50.000 tinten wit, maak je de sfeer die je graag wil hebben tijdens het opmaken, douchen of in bad gaan.

Specificaties
Deze wandlamp heeft als kleur Chrome, maar is gemaakt van metaal en synthetisch materiaal. De lamp weegt 0,7 kg en heeft een rechthoekige vorm. De afmetingen zijn 59,5 x 13,8 x 6,4 cm.

Philips Hue Struana plafondlamp

Philips Hue Struana PlafondlampOok de Struana kan tegen vocht en is daarom uitermate geschikt voor het gebruik in de badkamer. De lamp is zowel stofdicht als waterdicht. Dit kun je aflezen aan het IP44 keurmerk.

Specificaties
Technisch gezien is deze moderne lamp erg goed geschikt voor in de badkamer. Er zit 1 lichtpunt in en hij is erg energie zuinig. De lamp weegt 1,8 kg en is qua vorm rond. De afmetingen zijn 36 x 36 x 5,9 cm.

Welke Hue producten zijn nog meer de moeite waard om te bekijken

Er zijn inmiddels al enorm veel verschillende producten van Philips Hue verkrijgbaar. Op het gebied van lampen kun je bijvoorbeeld kiezen uit Hanglampen, staande lampen en losse lampen. Een van de eerste versies van de losse design lampen, is het Philips Hue Phoenix model. Met een LED strip kun je helemaal gave licht ontwerpen creëeren. Als je opzoek bent naar specifieke lampen, bekijken de Hue white ambiance of White color ambiance. Naast deze producten vind je op deze pagina de Philips Hue Wandverlichting aanbiedingen.

Praat met je verlichting om je licht te laten spreken!

Nieuw in je Smart Home, praat tegen je verlichting om je lichten te bedienen. Dit kan met behulp van je Apple Homekit, Alexa en Google assistent. Zeg bijvoorbeeld dat het licht vel moet worden, een bepaalde kleur moet worden, aan of uit moet en meer! De techniek staat voor niets. Jouw huis, jouw creatie, jouw sfeer! Tegenwoordig voor binnen, maar ook voor buiten! Voor de beste Philips Hue Wandverlichting aanbiedingen hebben wij het assortiment voor je uitgeschreven.

Winkels waar je terecht kunt voor jouw Hue beleving

Er zijn meerdere winkels die Hue producten verkopen. De winkels die vaak mooie Philips Hue badkamerlampen aanbiedingen hebben, zijn toch wel Coolblue, Bol.com en MediaMarkt. Vaak heb je set aanbiedingen, maar ook losse (design) lampen zijn ook met regelmaat met korting verkrijgbaar. Waarom zou je immers de volle prijs betalen, als je jouw favoriete licht beleving ook gewoon met korting kunt krijgen.

Bekijk alle Philips Hue accessoires: Philips Hue Bridge, Philips Hue Dimmer, Philips Hue Motion Sensor, Philips Hue Tap, Philips Hue Wandschakelaar

Bekijk alle Philips Hue lampen: Philips Hue Starterpakket, Philips Hue White and Color, Philips Hue e14, Philips Hue e27, Philips Hue gu10, Philips Hue Hanglamp, Philips Hue Plafondlamp, Philips Hue Wandverlichting, Philips Hue Staande lampen, Philips Hue Spots, Philips Hue Tafellampen, Philips Hue Badkamer lampen, Philips Hue Tuinlamp, Philips Hue Lightstrip, Philips Hue Phoenix

Bekijk Philips Hue aanbiedingen bij: Philips-Hue.com ,Bol.com, Coolblue, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Philips Hue aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Philips Hue aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Philips Hue aanbieding?

Er wordt gemiddeld €30 bespaard door gebruik te maken van een Philips Hue aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Philips Hue bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Philips Hue aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Hue aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.