Philips Hue Bridge aanbieding | Korting op Hue

Heb jij Hue lampen in huis, dan fungeert de Philips Hue Bridge als het hart van het Hue systeem. Door de Hue Bridge te koppelen met je WiFi, kun je met behulp van je smart device alle verlichting bedienen via de speciaal gemaakte applicatie. Niet alleen vanuit huis, maar ook als je even niet thuis bent, kun je de verlichting gewoon bedienen! Bekijk hieronder de beste Philips Hue Bridge aanbieding.

Tip: Koop Philips Hue altijd voordelig op de officiële PhilipsHue.com webshop.

Bekijk hier alle Philips Hue Bridge aanbiedingen:

Via de bovenstaande links vind je de best geprijsde Philips Hue Bridge’s. Webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt hebben regelmatig Philips Hue aanbiedingen. Klik op een link om direct naar de Hue Bridge product pagina te gaan.

Hoe werkt het Philips Hue systeem?

Philips Hue Bridge

Wellicht heb je al wat filmpjes of afbeeldingen gezien waarin je te zien krijgt hoe de Philips Hue producten werken. Als je start met je eigen Hue verzameling, dan raden we aan om te starten met de Philips Hue starterkit. Vervolgens kun je Hue lampen en accessoires koppelen aan de Bridge. Met de Philips Hue app kun je vervolgens je verlichting instellen zoals jij dat wil. Naast losse lampen heb je ook de Hue lightstrip. Hier kun je ook hele gave dingen mee maken. Met de Hue white and color ambiance creëer je iedere sfeer die je nodig hebt.

Hoeveel lampen kun je aan de Hue Bridge koppelen?

Wist je dat je in totaal 50 Philips Hue lampen kunt koppelen aan de Bridge? Deze lampen kun je los kopen, maar er zijn inmiddels ook starterspakketen waarmee je direct aan de slag kunt. In totaal kun je 12 Philips Hue accessoires koppelen aan de Bridge. Er zijn verschillende accessoires waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Philips Hue TapPhilips Hua Dimmer Switch of de Philips Hue Motion Sensor. Dit zijn maar drie accessoires, maar het is mogelijk om bijvoorbeeld op iedere verdieping een dimmer te plaatsen of in meerdere kamers de Motion sensor. Op deze manier kom je al redelijk snel aan 12 accessoires. Afhankelijk van hoe uitgebreid je dit wilt opzetten natuurlijk!

Tip: Koop Philips Hue altijd voordelig op de officiële PhilipsHue.com webshop.

Bekijk hier alle Philips Hue Bridge aanbiedingen:

Het besturen van je licht

Zoals wij net al kort hebben genoemd, kan alle Philips Hue verlichting gemakkelijk bediend worden met de applicatie. Je kunt instellen hoe vel je de verlichting wilt, welke kleur je de verlichting wilt, en je kunt kiezen wanneer ze uit en aan staan. Ook kun je hele patronen instellen of een tijdklok activeren, zodat de lichten na een bepaalde tijd gewoon vanzelf uitgaan. Voor de apple gebruikers die minimaal IOS 9.0 op de device hebben staan, kan er gebruik gemaakt worden van de Apple homekit. Samen met Siri kun je specifieke taken uit laten voeren. Op onze website kun je alle informatie vinden over de producten zoals het Philips Hue starterspakket (ook wel starter kit genoemd). Wist je dat je met de witte lampen verschillende tinten wit licht in kunt stellen? Dit kun je allemaal via de Philips Hue app instellen.

Welke webshops hebben vaak Philips Bridge in de aanbieding?

De Philips Hue Bridge is te koop bij verschillende winkels. Online winkels die vaak een leuke aanbiedingen hebben voor deze nieuwe manier van lichtbediening zijn Coolblue, Bol.com en MediaMarkt. Voor meer informatie over welke aanbieding er op dit moment aan de gang is en voor meer informatie over de aanbieders zelf, kun je op de naam van de winkel klikken. Wanneer je op de linkjes klikt, zul je op een pagina met meer informatie terecht komen.

Fabrieksgarantie op de Hue Bridge

Op de Philips Hue Bridge zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. Wanneer dit product niet voldoet aan de standaardeisen, is het mogelijk om het product te laten repareren of een nieuwe toegestuurd te krijgen.

Beoordeel de Hue Bridge, zodat andere bezoekers de juiste keuze maken!

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn wat jullie van de Philips Bridge vinden, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van het Philips Hue Bridge. Om deze reden willen wij jou graag vragen om een beoordeling achter te laten door op de sterren hier onder te klikken.

De Bridge met extra korting tijdens Black Friday

Hoewel het nog niet helemaal zeker is, is de kans groot dat je de Philips Bridge met korting kunt krijgen tijdens Black Friday. Als dit niet op de losse bridge is, dan wellicht op het starterspakket. Daar zit vaak ook de Bridge in. Black Friday is een traditie die is komen overwaaien uit Amerika. Deze traditie is ontstaan doordat in dit weekend de ondernemers extra korting geven op de voorraad om zo in de zwarte cijfers terecht te komen. In Amerika merk je tijdens het Black Friday weekend, dat op vrijdag na Thanksgiving begint, dat het enorm druk is. Vooral bij de grote en bekende winkels kun je drukte verwachten. In Nederland valt die drukte gelukkig mee. Daar is de meeste drukte online. Om deze reden is het wel belangrijk dat je op tijd je aanbiedingen besteld, anders is de kans aanwezig dat iemand anders er met de korting ervandoor gaat.

Veel gestelde vragen:

Is er op dit moment een Philips Hue aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Philips Hue aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Philips Hue aanbieding?

Er wordt gemiddeld €30 bespaard door gebruik te maken van een Philips Hue aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Philips Hue bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Philips Hue aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Hue aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.