Philips Hue Bridge

De Philips Hue Bridge verbindt je hele systeem!

Philips Hue BridgeHeb jij Hue lampen in huis, dan fungeert de Philips Hue Bridge als het hart van het Hue systeem. Door de Hue Bridge te koppelen met je WiFi, kun je met behulp van je smart device alle verlichting bedienen via de speciaal gemaakte applicatie. Niet alleen vanuit huis, maar ook als je even niet thuis bent, kun je de verlichting gewoon bedienen!

Bekijk hier alle Philips Hue Bridge aanbiedingen:

Via de bovenstaande links vind je de best geprijsde Philips Hue Bridge’s. Webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt hebben regelmatig Philips Hue aanbiedingen. Klik op een link om direct naar de Hue Bridge product pagina te gaan.

Hoeveel lampen kun je aan de Philips Hue Bridge koppelen?

Wist je dat je in totaal 50 Hue lampen kunt koppelen aan de Bridge? Deze lampen kun je los kopen, maar er zijn inmiddels ook starterspakketen waarmee je direct aan de slag kunt.   In totaal kun je 12 Philips Hue accessoires koppelen aan de Bridge. Er zijn verschillende accessoires waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Philips Hue Tap, Philips Hua Dimmer Switch of de Philips Hue Motion Sensor. Dit zijn maar drie accessoires, maar het is mogelijk om bijvoorbeeld op iedere verdieping een dimmer te plaatsen of in meerdere kamers de Motion sensor. Op deze manier kom je al redelijk snel aan 12 accessoires. Afhankelijk van hoe uitgebreid je dit wilt opzetten natuurlijk!

Het besturen van je licht

Zoals wij net al kort hebben genoemd, kan alle Philips Hue verlichting gemakkelijk bediend worden met de applicatie. Je kunt instellen hoe vel je de verlichting wilt, welke kleur je de verlichting wilt, en je kunt kiezen wanneer ze uit en aan staan. Ook kun je hele patronen instellen of een tijdklok activeren, zodat de lichten na een bepaalde tijd gewoon vanzelf uitgaan. Voor de apple gebruikers die minimaal IOS 9.0 op de device hebben staan, kan er gebruik gemaakt worden van de Apple homekit. Samen met Siri kun je specifieke taken uit laten voeren.

Welke webshops hebben vaak Philips Hue Bridge in de aanbieding?

De Philips Hue Bridge is te koop bij verschillende winkels. Online winkels die vaak een leuke aanbiedingen hebben voor deze nieuwe manier van lichtbediening zijn Coolblue, Bol.com en MediaMarkt. Voor meer informatie over welke aanbieding er op dit moment aan de gang is en voor meer informatie over de aanbieders zelf, kun je op de naam van de winkel klikken. Wanneer je op de linkjes klikt, zul je op een pagina met meer informatie terecht komen.

Fabrieksgarantie op de Philips Hue Bridge

Op de Philips Hue Bridge zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. Wanneer dit product niet voldoet aan de standaardeisen, is het mogelijk om het product te laten repareren of een nieuwe toegestuurd te krijgen.

Beoordeel de Hue Bridge, zodat andere bezoekers de juiste keuze maken!

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn wat jullie van de Philips Bridge vinden, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van het Philips Hue Bridge. Om deze reden willen wij jou graag vragen om een beoordeling achter te laten door op de sterren hier onder te klikken.