Philips Hue Dimmer

Philips Hue Dimmer Switch voor extra controle!

Philips Hue DimmerHeb jij al een Philips Hue Dimmer in huis? Wil jij naast je applicatie op je smart device extra controle over de bediening van je verlichting in huis? Dat is mogelijk met de Philips Hue Dimmer. Sluit de Philips Hue DIM Switch aan op de Hue Bridge en configureer dit apparaat via de Philips Hue App.

Bekijk alle Philips Hue Dimmer aanbiedingen:

Via de bovenstaande links vind je direct de voordeligste Philips Hue Dimmers bij de desbetreffende webshop. Webshops als Bol, Coolblue en MediaMarkt hebben namelijk met enige regelmaat producten van Philips Hue in de aanbieding. Deze vind je direct door op de bovenstaande links te klikken. Je gaat dan direct naar de productpagina van de Philips Hue Dimmer Switch.

Kies je favoriete Hue Lichtscene.

Stel je favoriete Hue Lichtscene in en gebruik deze met de DIM Switch. Druk op de knop en hij speelt je scene af zoals jij hem in elkaar hebt gezet.

Hoe gebruik je de DIM Switch van Philips.

Je kunt de Switch gebruiken op twee manieren. Kies er voor om de Hue Switch op te hangen aan een muur en gebruik hem als traditionele aan en uit knop of gebruik hem los als afstandbediening en neem hem mee in huis waar je maar wilt. De afstandbediening zelf is magnetisch. Om deze reden kun je de afstandbediening zelf van de houder afhalen en weer terugplaatsen indien nodig.

De Hue DIM werkt op batterijen

De Switch kan 10 lampen bedienen en werkt op batterijen. Je hebt de Bridge nodig om gebruik te maken van de DIM switch. Het bevestigen aan een muur gaat super gemakkelijk. Dit kan met kleefband of schroeven.

Wat zeggen huidige klanten over dit product?

De huidige klanten zijn erg blij met de hoge kwaliteit van deze Philips producten. Het design is mooi en strak en de Hue Dimmer is gemakkelijk te installeren en te monteren. Kortom, de gebruikers zijn erg blij met dit product! Dit lees je terug in de recensies van de Hue producten op webshops als Bol.com en Coolblue. De hoge kwaliteit en de uitgebreide mogelijkheden worden als grootste pluspunten genoemd. Grootste minpunt is de moeilijkheid van montage.

Waar koop je de Philips Hue Dimmer met korting?

De Philips Hue Dimmer is te koop bij verschillende aanbieders. Webwinkels die vaak een leuke korting geven op je nieuwe Philips Hue Dimmer  zijn Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Voor meer informatie over de huidige aanbiedingen en over de webshops zelf, kun je op de namen klikken. Daar zul je meer informatie vinden.

Fabrieksgarantie op de Philips Hue Dimmer

Op de verschillende Hue DIM Switch van Philips zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. De Phoenix producten worden gerepareerd of je krijgt een nieuwe indien het product niet naar behoren functioneert.

Beoordeel Hua Dimmer, zodat andere bezoekers de beste keuze maken!

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn hoe jullie deze geweldige lampen hebt ervaren, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van de Philips Hue Dimmer. Zou jij daar aan bij willen dragen, door het aantal sterren toe te kennen waarvan jij vindt dat de dimmer verdient? Alvast hartelijk dank voor jouw beoordeling!