Philips Hue Dimmer aanbieding | Korting op Hue

Heb jij al een Philips Hue Dimmer in huis? Wil jij naast je applicatie op je smart device extra controle over de bediening van je verlichting in huis? Dat is mogelijk met de Philips Hue Dimmer. Sluit de Philips Hue DIM Switch aan op de Hue Bridge en configureer dit apparaat via de Philips Hue App. Bekijk hieronder de beste Philips Hue Dimmer aanbieding van dit moment.

Bekijk alle Philips Hue Dimmer aanbiedingen:

Via de bovenstaande links vind je direct de voordeligste Philips Hue Dimmers bij de desbetreffende webshop. Webshops als Bol, Coolblue en MediaMarkt hebben namelijk met enige regelmaat producten van Philips Hue in de aanbieding. Deze vind je direct door op de bovenstaande links te klikken. Je gaat dan direct naar de productpagina van de Philips Hue Dimmer Switch.

Kies je favoriete Hue Lichtscene.

Philips Hue Dimmer

Stel je favoriete Hue Lichtscene in en gebruik deze met de DIM Switch. Druk op de knop en hij speelt je scene af zoals jij hem in elkaar hebt gezet. Druk meerdere keren op de knop om van verschillende scenes gebruik te maken. Maar je kunt ook gemakkelijk het licht dimmen om de sfeer te creëren die jij graag in huis wil hebben. In totaal kunnen er vijf scenes worden toegevoegd aan de dimmer.

Hoe gebruik je de DIM Switch van Philips.

Je kunt de Switch gebruiken op twee manieren. Kies er voor om de Hue Switch op te hangen aan een muur en gebruik hem als traditionele aan en uit knop of gebruik hem los als afstandbediening en neem hem mee in huis waar je maar wilt. De afstandbediening zelf is magnetisch. Om deze reden kun je de afstandbediening zelf van de houder afhalen en weer terugplaatsen indien nodig.

De Hue DIM werkt op batterijen

De Switch kan 10 lampen bedienen en werkt op batterijen. Je hebt de Bridge nodig om gebruik te maken van de DIM switch. Het bevestigen aan een muur gaat super gemakkelijk. Dit kan met kleefband of schroeven. Omdat de de Dimmer werkt op batterijen kun je hem in principe over plaatsen waar je jouw licht wil bedienen. Dit zorgt voor onbegrensde mogelijkheden. Ook op plekken waar je bijvoorbeeld geen stopcontacten hebt, kun je op deze manier gemakkelijk jouw verlichting bedienen.

Bekijk alle Philips Hue Dimmer aanbiedingen:

Wat zeggen huidige klanten over dit product?

De huidige klanten zijn erg blij met de hoge kwaliteit van deze Philips producten. Het design is mooi en strak en de Hue Dimmer is gemakkelijk te installeren en te monteren. Kortom, de gebruikers zijn erg blij met dit product! Dit lees je terug in de recensies van de Hue producten op webshops als Bol.com en Coolblue. De hoge kwaliteit en de uitgebreide mogelijkheden worden als grootste pluspunten genoemd. Grootste minpunt is de moeilijkheid van montage.

Waar koop je de Philips Hue Dimmer met korting?

De Philips Hue Dimmer is te koop bij verschillende aanbieders. Webwinkels die vaak een leuke korting geven op je nieuwe Philips Hue Dimmer  zijn Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Voor meer informatie over de huidige aanbiedingen en over de webshops zelf, kun je op de namen klikken. Daar zul je meer informatie vinden.

Wat kun je allemaal op onze website vinden

Als je op zoek bent naar Philips Hue producten, dan ben je op deze website op het juiste adres. Op deze pagina lees je bijvoorbeeld alles over de Philips Hue draadloze dimmer om de lampen van Philips mee te besturen. Dit kunnen Hue LED lampen, maar ook andere slimme verlichting zijn. Er zijn verschillende lampen. Zo heb je de Philips Hue White Ambiance en color ambiance. Zowel de White and Color lampen zijn gemakkelijk via smartphone of tablet te besturen. Ook zijn er voor alle andere producten speciale pagina’s ingericht. Denk hierbij aan de Hue tap, de motion sensor en design lampen van Philips.

Fabrieksgarantie op de Philips Hue Dimmer

Op de verschillende Hue DIM Switch van Philips zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. De Phoenix producten worden gerepareerd of je krijgt een nieuwe indien het product niet naar behoren functioneert.

Beoordeel Hue Dimmer, zodat andere bezoekers de beste keuze maken!

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn hoe jullie deze geweldige lampen hebt ervaren, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van de Philips Hue Dimmer. Zou jij daar aan bij willen dragen, door het aantal sterren toe te kennen waarvan jij vindt dat de dimmer verdient? Alvast hartelijk dank voor jouw beoordeling!

Bekijk alle Philips Hue accessoires: Philips Hue Bridge, Philips Hue Dimmer, Philips Hue Motion Sensor, Philips Hue Tap, Philips Hue Wandschakelaar

Bekijk alle Philips Hue lampen: Philips Hue Starterpakket, Philips Hue White and Color, Philips Hue e14, Philips Hue e27, Philips Hue gu10, Philips Hue Hanglamp, Philips Hue Plafondlamp, Philips Hue Wandverlichting, Philips Hue Staande lampen, Philips Hue Spots, Philips Hue Tafellampen, Philips Hue Badkamer lampen, Philips Hue Tuinlamp, Philips Hue Lightstrip, Philips Hue Phoenix

Bekijk Philips Hue aanbiedingen bij: Philips-Hue.com ,Bol.com, Coolblue, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Philips Hue aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Philips Hue aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Philips Hue aanbieding?

Er wordt gemiddeld €30 bespaard door gebruik te maken van een Philips Hue aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Philips Hue bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Philips Hue aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Hue aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.