Philips Hue Lightstrip aanbieding

 

De Philips Hue LightStrip is een Let strip die wel 16 miljoen kleuren kan worden en die je net als alle ander Hue producten kunt bedienen met je smart device. De Philips Hue Lightstrip basis is de standaard strip van 2 meter die je dankzij de plakrand vrijwel overal gemakkelijk aan vast kunt plakken. Naast dit basis pakket, is het ook mogelijk om je strip op maat te knippen, maar ook is het mogelijk om het basissnoer uit te breiden met verlengstukken van een meter. Deze zijn los verkrijgbaar.

Bekijk hier alle Philips Hue Lightstrip aanbiedingen:

Via de bovenstaande links ga je direct naar de voordeligste lightstrips. Wij hebben de prijzen opgenomen van de drie webshops die het vaakst een Philips Hue product in de aanbieding hebben. Dit zijn; Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Ben je opzoek naar een ander Philips Hue product? Deze vind je via het menu van onze website.

De lichtopbrengst van de Philips Hue Lightstrip

Deze Philips Hue Lightstrip kan maar liefst 1600 lumen opbrengen aan lichtopbrengst en heeft een draadloos bereik van 50 meter! Via de bridge kun je deze lightstrip gemakkelijk bedienen! Ideaal voor sfeer, maar ook goed te gebruiken als je een feestje geeft.

Voordeel van de Hue lichtbronnen

Philips Hue lichtuitbreidingBuiten het feit dat je super veel kleuren licht kunt produceren, heeft de Philips Hue Lightstrip meerdere voordelen. Je kunt de lichtinstellingen via je smartphone of tablet instellen, en je kunt op deze manier ook het licht laten meebewegen op muziek, met films of met je favoriete games. Het grote voordeel van de strips ten opzichte van de normale lampen, is dat je de Hue Lightstrip kunt vervormen, buigen en verlengen. Creëer de gewenste sfeer op ieder moment dat je het hebben wilt. Ook kan het licht bediend worden, zonder dat je thuis bent. Met behulp van de Philips Hue Bridge is het mogelijk om 50 lampen en 10 accessoires te verbinden en te gebruiken.

Op Bol krijgen de Lightstrips van Philips Hue enkel goede beoordelingen. De hoge kwaliteit en design worden als grootste pluspunten genoemd. Minpunten worden niet genoemd.

Welke webshops hebben vaak Philips Hue LightStrips in de aanbieding?

Philips Hue LightStrip

De Philips Hue LightStrip is te koop bij verschillende aanbieders. Webwinkels die vaak een leuke kortingen hebben voor deze Philips verlichting zijn Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Voor meer informatie over de huidige aanbiedingen en over de aanbieders zelf, kun je op de naam van de winkel klikken. Je komt dan terecht bij meer informatie. Via de links bovenaan deze pagina vind je de goedkoopste Lightstrips per webwinkel. Handig wanneer je een aanbieding nodig hebt.

Fabrieksgarantie op de Philips Hue Lightstrips

Op de Philips Hue Lightstrips zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. Wanneer dit product niet voldoet aan de standaardeisen, is het mogelijk om het product te laten repareren of een nieuwe toegestuurd te krijgen. Deze garantie is niet geldig als je de strips zelf op maat hebt gemaakt.

Beoordeel de Lightstrips, zodat andere bezoekers de juiste keuze maken

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn hoe jullie deze geweldige verlichting ervaren, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van het Philips Hue Lightstrips. Wij nodigen jou daarom graag uit om een beoordeling achter te laten. Dit kan binnen enkele seconden door op een ster te klikken. Hoe meer sterren je geeft, hoe beter je dit product vindt.