Philips Hue Motion Sensor aanbieding | Korting op Hue

Met de Philips Hue Motion Sensor hoe je inderdaad nooit meer een lichtknop aan te raken. De normale lichtschakelaar wordt namelijk overbodig gemaakt. Dit komt door de bewegingssensor in de Philips Hue Motion Sensor. Wanneer je een kamer inloopt waar deze sensor zit, zal de verlichting direct aanspringen. Als je een langere tijd niet in de kamer aanwezig bent, dan gaat de verlichting ook vanzelf weer uit! De Hue Motion Sensor is goed te gebruiken met de ander Hue producten! Bekijk hieronder de beste Philips Hue Motion Sensor aanbieding van dit moment.

Bekijk alle Philips Hue Motion Sensor aanbiedingen:

Webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt hebben met enige regelmaat leuke Philips Hue aanbiedingen en acties. Via de bovenstaande links vind je de voordeligste Philips Hue Motion Sensors. Klik op een link om naar de aanbiedingen pagina op de webshop te gaan.

Philips Hue Motion Sensor

Met de Philips Hue bewegingssensor gaat jouw Philips Hue verlichting direct aan. Zowel overdag als ’s nachts is dit ideaal. Via de Philips Hue app kun je jouw smart home volledig draadloos bedienen. Monteer hem aan de muur met de meegeleverde schroef en sluit je Philips Hue lampen aan via de Hue app. Vervolgens gaat het licht aan als je langs loopt. Dit kan zowel wit licht als gekleurd licht zijn. Dat kun je allemaal instellen in het Philips Hue systeem. Echter is het wel afhankelijk van de soorten lampen die je gebruikt. De Motion Sensor is handig in gebruik, werkt op batterijen en is volledig draadloos. Ook kun je dit apparaat met je Apple homekit besturen.

Philips Hue lampen voor buiten

Ook voor buiten kun je tegenwoordig gebruik maken van Hue verlichting. Dit kunnen mooie wandlampen zijn, maar ook een van de LED strips is tegenwoordig voor buiten ontwikkeld. Wil je buiten gebruik maken van een bewegingssensor, dan raden we de Philips Hue bewegingssensor outdoor aan. Deze is van alle gemakken voorzien en kan tegen de verschillende weersomstandigheden. Ook is hij gemakkelijk aan te sluiten.

Bestuur je Hue verzameling met je stem

Tegenwoordig kun je thuis je Smarthome gemakkelijk besturen met je stem. Dit kan daarom ook met je Hue verzameling van Philips. Met Google Assistent, Alexa en Siri, vertel je jouw apparatuur gewoon wat er moet gebeuren. Wil je vel licht, dan vraag je dat. Moet de muziek uit? Dan vraag je dat. Zelf een lichtshow en een specifieke kleur kun je gewoon vragen aan je slimme assistent, en de rest gaat vanzelf. Philips Hue is ontwikkeld om het leven voor jou eenvoudiger te maken, en dat is te merken.

Bekijk alle Philips Hue Motion Sensor aanbiedingen:

De Hue Motion Sensor is niet alleen een bewegingssensor!

Heel gaaf dat je verlichting automatisch aangaat, maar je kunt nog veel meer met de Philips Hue Motion Sensor. Wist je dat je jouw favoriete lichtscenes in kunt stellen en deze af kunt laten spelen als je de kamer binnenkomt? Dit is ook handig in bijvoorbeeld je slaapkamer. Stel bijvoorbeeld in dat de lampen minder fel aan gaan als je midden in de nacht je bed uit gaat om een toilet te bezoeken. Doordat de lampen minder fel aangaan, zul je niet direct klaar wakker zijn, maar wel voldoende kunnen zien voor je toiletbezoek.

En wat kun je nog meer met deze sensor?

Als normale sensor werkt de Motion Sensor perfect, maar je kunt er veel meer mee! Wist je bijvoorbeeld dat je jouw lichtsensor in kunt stellen om verschillende lichtscènes in gebruik te nemen op verschillende tijden? Overdag is het buiten licht, dus dan gaan de lampen uit, ook al ben je langs de sensor gelopen. Begint het ’s avonds te schemeren, dan kies je er voor om de lampen op 30% aan te zetten. Is het laat op de avond of midden in de nacht, dan gaat het licht vol aan. Wil je op de gang het licht heel laag aan zetten, omdat je ’s nachts vaak naar het toilet moet, dan kan dat ook. Dan ben je niet direct klaar wakker, maar zie je wel hoe je moet lopen.

Daglichtgevoeligheid instellen

Stel ook de daglichtgevoeligheid in om ervoor te zorgen dat als het buiten licht genoeg is, jouw Hue verlichting niet zomaar aan springt. Is het ’s avonds eerder donker, of komt er een grote regenbui aan waardoor het buiten donkerder wordt, dan springt het licht gewoon aan wanneer je erlangs loopt. Dat is ideaal!

Plaats de Sensor waar jij hem wil hebben

De Motion Sensor werkt op batterijen. Dit zorgt er voor dat je hem niet per sé ergens op hoeft te hangen. Je kunt hem zelfs plaatsen waar je maar wil! Of je hem dus aan de muur hangt, of gewoon in de kast zet. Het werkt overal, zolang de sensor maar ziet dat er iemand loopt. Zet hem dus niet in de dichte kast.

De Philips Motion Sensor werkt op batterijen!

De Hue sensor werkt op batterijen en is ook nog voorzien van een daglicht sensor. Wanneer het licht genoeg is, zullen de lampen niet aanspringen, waardoor je niet onnodig energie zult gebruiken. Houd er wel rekening mee dat je de Philips Hue Bridge nodig hebt om de Philips Hue Motion Sensor te gebruiken.

Wat heb je nodig om gebruik te maken van de Motion Sensor?

Begin met een Philips Hue starterspakket zodat je direct lampen, een bridge en dimmer hebt. De Bridge heb je namelijk sowieso nodig om de Motion sensor te kunnen gebruiken. Vervolgens kun je deze set gemakkelijk uitbreiden met losse lampen of design lampen.

Welke webshops hebben vaak Philips Hue Motion Sensor in de aanbieding?

De Philips Hue Motion Sensor is vaak te koop in combinatie met een leuke aanbieding of korting. Je kunt vaak aanbiedingen vinden bij winkels als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Klik vooral door op de webwinkels om meer informatie te lezen over de aanbiedingen die er zijn en over de webshops zelf.

Fabrieksgarantie op de Philips Hue Sensor

Op de Philips Hue Motion Sensor zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. Wanneer dit product niet voldoet aan de standaardeisen, is het mogelijk om het product te laten repareren of een nieuwe toegestuurd te krijgen. De garantie geldt niet wanneer je de Hue producten zelf kapot hebt gemaakt.

Beoordeel de Motion Sensor van Philips vandaag nog!

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn hoe jullie deze schakelaarloze accessoire ervaren, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van het Philips Hue Motion Sensor. Wij nodigen jou daarom graag uit om een beoordeling achter te laten. Dit kan binnen enkele seconden door op een ster te klikken. Hoe meer sterren je geeft, hoe beter je dit product vindt.

Wat zeggen de gebruikers

Over het algemeen is iedereen erg tevreden over de Motion Sensor. Het ziet er trendy uit en is gemakkelijk te installeren. Daarnaast gaan de Sensoren lang mee en is het een mooie aanvulling in huis. Het is ideaal om niet telkens je Smartphone erbij te hoeven te pakken om de lichten aan of uit te zetten of te dimmen. Je loopt door de Sensor en je lichten gaan aan en blijven aan tot je de kamer hebt verlaten. Door alle instellingen die de Hue zelf al heeft, kun je dankzij de Sensor je huis helemaal smart maken zoals jij dat hebben wil! Deze Sensor is een echte aanvulling op je assortiment! Gebruikers raden dit product aan.

Bekijk alle Philips Hue accessoires: Philips Hue Bridge, Philips Hue Dimmer, Philips Hue Motion Sensor, Philips Hue Tap, Philips Hue Wandschakelaar

Bekijk alle Philips Hue lampen: Philips Hue Starterpakket, Philips Hue White and Color, Philips Hue e14, Philips Hue e27, Philips Hue gu10, Philips Hue Hanglamp, Philips Hue Plafondlamp, Philips Hue Wandverlichting, Philips Hue Staande lampen, Philips Hue Spots, Philips Hue Tafellampen, Philips Hue Badkamer lampen, Philips Hue Tuinlamp, Philips Hue Lightstrip, Philips Hue Phoenix

Bekijk Philips Hue aanbiedingen bij: Philips-Hue.com ,Bol.com, Coolblue, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Philips Hue aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Philips Hue aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Philips Hue aanbieding?

Er wordt gemiddeld €30 bespaard door gebruik te maken van een Philips Hue aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Philips Hue bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Philips Hue aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Hue aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.