Philips Hue Motion Sensor

Philips Hue Motion Sensor, nooit meer een lichtknop aanraken!

Philips Hue Motion SensorMet de Philips Hue Motion Sensor hoe je inderdaad nooit meer een lichtknop aan te raken. De normale lichtschakelaar wordt namelijk overbodig gemaakt. Dit komt door de bewegingssensor in de Philips Hue Motion Sensor. Wanneer je een kamer inloopt waar deze sensor zit, zal de verlichting direct aanspringen. Als je een langere tijd niet in de kamer aanwezig bent, dan gaat de verlichting ook vanzelf weer uit! De Hue Motion Sensor is goed te gebruiken met de ander Hue producten!

Bekijk alle Philips Hue Motion Sensor aanbiedingen:

Webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt hebben met enige regelmaat leuke Philips Hue aanbiedingen en acties. Via de bovenstaande links vind je de voordeligste Philips Hue Motion Sensors. Klik op een link om naar de aanbiedingen pagina op de webshop te gaan.

De Philips Hue Motion Sensor is niet alleen een bewegingssensor!

Heel gaaf dat je verlichting automatisch aangaat, maar je kunt nog veel meer met de Philips Hue Motion Sensor. Wist je dat je jouw favoriete lichtscenes in kunt stellen en deze af kunt laten spelen als je de kamer binnenkomt? Dit is ook handig in bijvoorbeeld je slaapkamer. Stel bijvoorbeeld in dat de lampen minder fel aan gaan als je midden in de nacht je bed uit gaat om een toilet te bezoeken. Doordat de lampen minder fel aangaan, zul je niet direct klaar wakker zijn, maar wel voldoende kunnen zien voor je toiletbezoek.

De Philips Hue Motion Sensor werkt op batterijen!

De Hue sensor werkt op batterijen en is ook nog voorzien van een daglicht sensor. Wanneer het licht genoeg is, zullen de lampen niet aanspringen, waardoor je niet onnodig energie zult gebruiken. Houd er wel rekening mee dat je de Philips Hue Bridge nodig hebt om de Philips Hue Motion Sensor te gebruiken.

Wat heb je nodig om gebruik te maken van de Motion Sensor?

Begin met een Philips Hue starterspakket zodat je direct lampen, een bridge en dimmer hebt. De Bridge heb je namelijk sowieso nodig om de Motion sensor te kunnen gebruiken. Vervolgens kun je deze set gemakkelijk uitbreiden met losse lampen of design lampen.

Welke webshops hebben vaak Philips Hue Motion Sensor in de aanbieding?

De Philips Hue Motion Sensor is vaak te koop in combinatie met een leuke aanbieding of korting. Je kunt vaak aanbiedingen vinden bij winkels als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Klik vooral door op de webwinkels om meer informatie te lezen over de aanbiedingen die er zijn en over de webshops zelf.

Fabrieksgarantie op de Philips Hue Motion Sensor

Op de Philips Hue Motion Sensor zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. Wanneer dit product niet voldoet aan de standaardeisen, is het mogelijk om het product te laten repareren of een nieuwe toegestuurd te krijgen. De garantie geldt niet wanneer je de Hue producten zelf kapot hebt gemaakt.

Beoordeel de Motion Sensor van Philips vandaag nog!

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn hoe jullie deze schakelaarloze accessoire ervaren, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van het Philips Hue Motion Sensor. Wij nodigen jou daarom graag uit om een beoordeling achter te laten. Dit kan binnen enkele seconden door op een ster te klikken. Hoe meer sterren je geeft, hoe beter je dit product vindt.