Philips Hue Phoenix aanbieding | Korting op Hue

Er zijn al best wat Philips Hue Phoenix producten, en er komen er steeds meer bij. We zullen de huidige producten kort benoemen, zodat je kunt lezen welke producten er zijn en waar ze voor dienen.

Helaas zijn de Philips Hue Phoenix lampen niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de vergelijkbare Philips Hue lampen:

Philips Hue Phoenix White Ambiance inbouwspot
Philips Hue Phoenix White Ambiance inbouwspotDit spotje van 10 cm geeft een dimbaar warm licht welke je perfect in kunt stellen voor ieder moment van de dag. De lamp heeft zelf 4 lichtinstellingen, maar door hem te koppelen aan je netwerk met behulp van de Hue Bridge kun je deze lichtbron ook bedienen met je smart device.

Philips Hue Phoenix White Ambiance wandlamp
Philips Hue Phoenix White Ambiance wandlampDeze wandlamp is in te stellen op ieder moment van de dag. Van zonsopkomst tot zonsondergang kun je genieten van een licht dat perfect is afgestemd op jouw wensen. Ook deze wandlamp kun je bedienen via de Hue Bridge van Philips.

Philips Hue Phoenix White Ambiance Tafellamp
Op tafel zal je met deze design lamp niet alleen licht uitstralen. Deze tafellamp heeft een 3D textuur voor een dynamisch effect. Dankzij de textuur zal het licht prettig verspreid worden. De Hue Bridge laat je van alle functionaliteiten genieten.

Philips Hue Phoenix White Ambiance Hanglamp
Philips Hue Phoenix White Ambiance HanglampHang deze hanglamp op en maak je licht dimbaar met deze Philips Hue Phoenix. Met behulp van de Bridge kun je de sfeer creëeren die je hebben wilt en kun je hem zo vel maken als jij wilt!

Philips Hue Phoenix White Ambiance Plafondlamp
Strak aan het plafond komt deze lamp het beste tot zijn recht. Deze Phoenix plafondlamp is geschikt voor ieder moment van de dag en je kunt hem instellen hoe jij dat wilt. Standaard hebben de Phoenix lampen vier lichtinstellingen die gebruikt kunnen worden. Met de bridge kun je via je smart device je verlichting instellen.

Helaas zijn de Philips Hue Phoenix lampen niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de vergelijkbare Philips Hue lampen:

Wil je dat de Hue Phoenix lampen automatisch aan gaan?

Ook dat is mogelijk met de Philips Hue Phoenix lampen. Met de Philips Hue Motion Sensor heb je nooit meer een lichtknop nodig. De Motion sensor detecteert wanneer er iemand langs loopt en zorgt er voor dat je lichten automatisch aan gaan. Deze dient wel gecombineerd te worden met de Bridge. Wanneer er voor een langere tijd geen beweging is gedetecteerd, zal de verlichting automatisch weer uit gaan.

Welke webshops hebben vaak Philips Hue Phoenix verlichting in de aanbieding?

De Philips Hue producten zijn te koop bij verschillende webwinkels. Webwinkels die vaak een leuke aanbiedingen voor de Phoenix lampen hebben voor deze innovatieve verlichting zijn Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Voor meer informatie over de huidige aanbiedingen en over de webshops zelf, kun je op de namen klikken. Daar zul je meer informatie vinden.

Fabrieksgarantie op de Philips Hue Phoenix lampen

Op de verschillende Hue Phoenix lampen van Philips zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. De Phoenix producten worden gerepareerd of je krijgt een nieuwe indien het product niet naar behoren functioneert.

Beoordeel Hua Phoenix lampen, zodat andere bezoekers de beste keuze maken!

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn hoe jullie deze geweldige lampen hebt ervaren, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van het Philips Hue Phoenix assortiment. Zou jij daar aan bij willen dragen, door het aantal sterren toe te kennen waarvan jij vindt dat het Phoenix assortiment het verdient? Alvast hartelijk dank voor jouw beoordeling!

Bekijk alle Philips Hue accessoires: Philips Hue Bridge, Philips Hue Dimmer, Philips Hue Motion Sensor, Philips Hue Tap, Philips Hue Wandschakelaar

Bekijk alle Philips Hue lampen: Philips Hue Starterpakket, Philips Hue White and Color, Philips Hue e14, Philips Hue e27, Philips Hue gu10, Philips Hue Hanglamp, Philips Hue Plafondlamp, Philips Hue Wandverlichting, Philips Hue Staande lampen, Philips Hue Spots, Philips Hue Tafellampen, Philips Hue Badkamer lampen, Philips Hue Tuinlamp, Philips Hue Lightstrip, Philips Hue Phoenix

Bekijk Philips Hue aanbiedingen bij: Philips-Hue.com ,Bol.com, Coolblue, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Philips Hue aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Philips Hue aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Philips Hue aanbieding?

Er wordt gemiddeld €30 bespaard door gebruik te maken van een Philips Hue aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Philips Hue bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Philips Hue aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Hue aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.