Philips Hue Starterspakket aanbieding

Wanneer je over gaat op Philips Hue, heb je de keuze uit twee soorten verlichting. Dit geldt ook voor een Philips Hue starterspakket. Enerzijds kun je kiezen voor de White Ambiance. De Hue White Ambiance is een lamp die draadloos bediend kan worden. Daarnaast kun je de Hue lampen dimmen zo vel als jij dat wilt. Je zult al snel merken dat deze lampen van Philips hoogwaardig wit licht produceren.

Bekijk hier alle Philips Starterspakket aanbiedingen:

Regelmatig hebben Bol.com, Coolblue en MediaMarkt producten van Philips Hue in de aanbieding. Hieronder vallen ook de Hue Starterskits. Via de bovenstaande links ga je direct naar de aanbiedingen van de Hue Starterskits. Zoek je een andere aanbieding van Philips Hue? Bekijk dan één van onze andere pagina’s.

Anderzijds kun je kiezen voor White and Color Ambiance. Naast het dimbare witte licht, heb je keuze uit zo’n 16 miljoen kleuren om de lampen te laten schijnen in welke kleur en felheid die je hebben wilt. De White and Color Ambiance verleent zich perfect om de sfeer te creëeren die nodig is voor jouw perfecte avond. Daarnaast kan je jouw game-ervaring naar een hoger niveau tillen door de lichten af te stemmen op je game. Ook kan je de lichten laten bewegen op de muziek of film.

White Philips Hue Starterskit

Philips Hue starterspakket

Momenteel zijn er verschillende Philips Hue White Starterkits beschikbaar. De kits bestaan uit twee of drie White Ambiance lampen. Daarnaast zit er in een starterspakket vaak een Hue Bridge, Hue Switch en in sommige gevallen ook de Hue Motion Sensor. Met dit pakket is het alleen mogelijk om gebruik te maken van wit licht. Dit licht kun je wel dimmen en instellen met de applicatie indien je gebruik maakt van de Bridge. Deze starterskit is uit te breiden met losse Philips Hue lampen.

White and Color Philips Hue starterkit

Philips Hue white and color starterspakketAls je van iets meer kleur in je leven houdt, dan is dit Philips Hue starterspakket meer iets voor jou! Met meer dan 16 miljoen mogelijke kleuren, kun je iedere sfeer in huis creëeren die je hebben wilt. Ook deze lampen kun je gemakkelijk dimmen wanneer dat nodig is. Ook van de White and Color edities zijn meerdere kits beschikbaar. De Bridge en Switch zitten meestal inbegrepen. Het kan ook zijn dat er extra lampen of Motion Sensor inbegrepen is.

Welke webshops hebben vaak Philips Hue starterspakket in de aanbieding?

De Philips Hue is te koop bij verschillende webwinkels. Webwinkels die vaak een leuke aanbiedingen hebben voor deze innovatieve verlichting zijn Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Voor meer informatie over de huidige aanbiedingen en over de aanbieders zelf, kun je op de naam van de winkel klikken. Je komt dan terecht bij meer informatie over de webwinkels zelf. Ook zie je in één oogopslag welke Hue producten op dit moment in de aanbieding zijn.

Fabrieksgarantie op de Philips Hue Starterskits

Op de Philips Hue Starterskits zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. Wanneer dit product niet voldoet aan de standaardeisen, is het mogelijk om het product te laten repareren of een nieuwe toegestuurd te krijgen. Lampen van Philips Hue gaan ongeveer 15.000 uur mee. Dit betekend dat de lampen 625 dagen non-stop licht kunnen geven voordat ze kapot gaan. Lampen van Philips Hue zijn dan ook zeer duurzaam.

Beoordeel de starterspakketten, zodat andere bezoekers de juiste keuze maken

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn hoe jullie deze geweldige verlichting ervaren, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van het Philips Hue starterspakket. Wij nodigen jou daarom graag uit om een beoordeling achter te laten. Dit kan binnen enkele seconden door op een ster te klikken. Hoe meer sterren je geeft, hoe beter je dit product vindt.