Philips Hue Tap aanbieding | Korting op Hue

Heb jij de Philips Hue Tap al in huis of ben je nog op zoek naar een Philips Hue tap aanbieding? Zoals je wellicht al gelezen hebt kun je met de applicatie van de Philips Hue lichten je favoriete lichtinstellingen bewaren. Met de Philips Hue Tap is het mogelijk om je favoriete vier lichtinstellingen op te slaan op een van de vier knoppen van de Tap. Met een druk op de knop veranderen alle lichten naar je favoriete instelling.

Bekijk hier alle Philips Hue Tap aanbiedingen:

Klik op één van de bovenstaande links om gebruik te maken van een Philips Hue Tap aanbieding. Op zoek naar een andere Philips Hue aanbieding? Je vind alle aanbiedingen van Philips Hue producten in het menu.

Een aantal mogelijkheden
Philips Hue TapJe kunt bijvoorbeeld een knop gebruiken om alle lichten vol aan te zetten, maar ook om alle verlichting in te stellen op sfeerverlichting. Misschien wil je in de avond alle lampen maar op 25% van het vermogen laten branden, en ook dat is mogelijk. Houd er wel rekening mee dat de Philips Hue Tap alleen te gebruiken is in combinatie met de Philips Hue Bridge. De Philips Hue Tap is een mooie aanvulling op een bestaande Hue set. De Tap wordt dan ook vaak later bijgekocht als accessoire.

Hoe fijn is het om met deze Hue dimmer je Philips Hue lampen gemakkelijk te bedienen. Je kunt met de Philips Hue tap schakelaar namelijk gemakkelijk een aantal licht instellingen opslaan zodat je met een druk op je knop je Philips Hue verlichting aan en uit kunt zetten. De Hue white tap werkt zoals hij zou moeten. Het kan zo zijn dat dit apparaat in een starter kit zit als accessoire! Kortom, ideaal voor je slimme lampen en licht instellingen!

Bekijk hier alle Philips Hue Tap aanbiedingen:

Batterijen? Dat is helemaal niet nodig!

Wist je dat je voor deze Hue accessoire geen batterijen nodig hebt? De Hue Tap kan zichzelf opladen aan de hand van kinetische energie. Dit apparaat laadt zich op door jouw aanraking! Daarnaast is de Tap gemakkelijk aan de muur te bevestigen met behulp van plakband op de achterkant van de schakelaar. Je kunt dit apparaat ook los in huis gebruiken.

Wat zeggen andere gebruikers?

Over het algemeen scoort dit apparaat erg goed! Gebruikers vinden de vormgeving mooi en de Philips Tap is erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn de huidige gebruikers blij met de goede kwaliteit van dit product. De Tap is ook goed te gebruiken in combinatie met andere Philips Hue producten. Als nadelen worden prijs en design genoemd. Het laatste punt is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak. Conclusie, de Hue Tap gebruikers zijn erg enthousiast over het product.

Welke webshops hebben vaak Philips Hue Tap in de aanbieding?

De Philips Hue Tap is te koop bij verschillende shops. shops die vaak een leuke aanbiedingen hebben voor de Tap zijn Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Voor meer informatie over de huidige aanbiedingen en over de aanbieders zelf, kun je op de naam van de winkel klikken. Je komt dan terecht bij meer informatie.

Fabrieksgarantie op de Philips Hue Tap

Op de Philips Hue Tap zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. Wanneer dit product niet voldoet aan de standaardeisen, is het mogelijk om het product te laten repareren of een nieuwe toegestuurd te krijgen.

Beoordeel de Hue Tap, zodat andere bezoekers de juiste keuze maken

Naast het feit dat wij erg benieuwd zijn hoe jullie deze geweldige verlichting ervaren, kan een goede beoordeling ook andere toekomstige gebruikers helpen bij het maken van de juiste keuze. Door een beoordeling achter te laten, krijgt de bezoeker een indicatie van het gebruikersgemak en de kwaliteit van het Philips Hue Tap. Wij nodigen jou daarom graag uit om een beoordeling achter te laten. Dit kan binnen enkele seconden door op een ster te klikken. Hoe meer sterren je geeft, hoe beter je dit product vindt.

content_block id=1370]