Philips Hue aanbieding bij Bol.com

Bol.com heeft net als andere webwinkels met enige regelmaat lampen van Philips Hue in de aanbieding. Koop je Philips Hue lampen bij Bol.com? Dan ben je verzekerd van een vaste lage prijs en heb je de lampen morgen al in huis! Op zoek naar een Philips Hue aanbieding bij Bol.com? Hieronder vind je de laagste prijzen van Philips Hue lampen op Bol.com.

Philips Hue, altijd voordelig bij Bol.com

Bij Bol.com vind je een ruim aanbod van Philips Hue producten. Bol.com werkt namelijk nauw samen met Philips. Hierdoor heeft de webwinkel een uitgebreid assortiment. Alle starterskits, losse lampen, armaturen en accessoires van Philips Hue vind je in de webwinkel van Bol.com.

Zoals je waarschijnlijk al wel weet zijn de lampen van Philips Hue een stuk duurder in vergelijking met de normale led en spaarlamp. De prijs valt mee als je weet wat de mogelijkheden van Philips Hue zijn. De lampen zijn namelijk 24/7 verbonden met het wifi netwerk van jouw huis. Deze verbinding biedt een eindeloze hoeveelheid aan mogelijkheden. De huidige functies van Philips Hue zijn dan ook maar het spreekwoordelijke topje van de ijsberg. Het is op dit moment mogelijk om de Philips lampen te besturen vanaf jouw smartphone of tablet. Met behulp van de app maak je bijvoorbeeld lichtschema’s en stel je de kleuren in.

Welke mogelijkheden in de toekomst worden toegevoegd is op dit moment lastig te voorspellen. Wat zeker is, is dat Philips de Hue lampen in snel tempo ontwikkeld. Philips Hue is namelijk dé toekomst van verlichting en slim wonen.

De verschillende soorten aanbiedingen bij Bol

Er zijn verschillende manieren om te profiteren van een Philips Hue aanbieding bij Bol.com. Belangrijk om te weten is dat er verschillende soorten korting zijn. De meest voorkomende vorm is de korting op productprijs. Bij deze soort korting wordt er naast de productprijs een kortingsprijs getoond. Je hoeft dus geen extra acties te ondernemen om gebruik te maken van de aanbieding. De korting wordt namelijk automatisch verrekend door de webwinkel.

Een andere soort aanbieding is de kortingscode. Een kortingscode kan voor op het gehele assortiment geldig zijn, maar ook op een aantal geselecteerde producten. Wanneer je een  Bol.com account hebt, ontvang je bijvoorbeeld op je verjaardag een kortingscode. Kortingscodes voor bepaalde producten komen bij Bol.com niet zo vaak voor.

Tot slot zijn er zo nu en dan cashback acties. Philips heeft in het verleden dit soort acties opgezet. Bij een cashback actie krijg je na aankoop van bepaalde producten een deel van het aankoopbedrag terug. Om gebruik te maken van een cashback actie dien je een formulier op de website van de fabrikant(Philips) in te vullen. Daarnaast moet je een aankoopbewijs uploaden. In het geval van Bol.com is dat de factuur.

De afgelopen maanden heeft er geen cashback actie van Philips plaatsgevonden. Toekomstige cashback acties van Philips Hue vermelden wij uiteraard op onze website.